Organizare charter cargo

Organizam zboruri de tip cargo cu aeronave charter pentru transportul aerian al marfurilor.

Pentru echipamentele industriale de dimensiuni mari, marfurile care necesita conditii speciale de transport, carnea refrigerata ambalata in cutii izoterme, animalele de ferma - vaci, vitei, oi, capre, berbecuti, miei - precum si alte marfuri in cantitati mari, care necesita un timp de tranzit scurt si clar definit, este necesara organizarea transportului aerian cu aeronave dedicate de tip charter.

Astfel, pentru organizarea acestui tip de transport colectam toate informatiile necesare pentru realizarea transportului aerian in conditiile impuse prin cerintele formulate de client si oferim solutiile potrivite care se incadreaza in parametrii impusi. In functie de acesti parametri si cerinte, de marja de toleranta a acestora, de disponibilitatea aeronavelor adecvate, precum si de bugetul disponibil poate fi organizat transportul aerian, fie exclusiv pe cale aeriana cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, fie in trafic combinat rutier sau feroviar catre un alt aeroport european urmat de incarcare si transport aerian catre destinatia dorita.

In acest mod, se pot transporta cantitati mari de marfuri  in trafic aerian cu aeronave charter de la zeci de tone pana la sute de tone, catre destinatiile cele mai indepartate.

O atentie deosebita trebuie acordata pregatirii transportului de acest tip. Informatiile furnizate pentru organizarea transportului aerian cargo charter trebuie sa fie exacte si complete, orice omisiune sau inexactitate putand conduce la modificarea parametrilor aeronavei necesare si chiar la imposibilitatea efectuarii transportului. Pentru aceasta, colaborarea perfecta intre toate partile implicate in transporturile cargo cu aeronave charter este de maxima importanta.