Curierat Romania – Canada si Romania - SUA

 

DGRO ofera servicii de curierat usa-la usa  catre orice destinatie din Canada si SUA, precum si multa alte destinatii din toata lumea, cu pick up din Bucuresti si din localitatile acoperite de curierul national. Serviciile noastre de curierat se desfasoara cu curieri consacrati. Tarifele pe care le oferim sunt negociate, fiind mai bune decat tarifele standard pe care le puteti achizitiona direct.

Timpul de tranzit pentru acest serviciu este de 5-6 zile pentru preluare din Bucuresti si 6-7 zile pentru preluare nationala.

Tarifele de curierat pentru SUA si Canada le gasiti aici. Pentru alte destinatii, va rugam sa completati formularul de comanda sau sa adresati o cerere de tarif!

Conditii si termeni pentru expedierea in regim de curierat

 • Bunurile trebuie ambalate doar in cutii de carton corespunzatoare greutatii si pe masura continutului, fara a avea marcaje anterioare
 • Greutatea maxima acceptata pentru fiecare colet individual este de 30 kg
 • Dimensiunile maxime admise sunt: lungime 60 cm / latime 50 cm / inaltime 30 cm
 • AWB-ul care se va atasa pe colet va fi transmis de DGRO in format electronic la adresa de email din comanda. Expeditorul va tipari AWB-ul, il va introduce intr-o folie de plastic si il va lipi pe colet.
 • Bunurile se predau catre curierul care face preluarea “ready for carriage” si ambalate corespunzator astfel incat ambalajul sa nu se deterioreze in timpul transportului si manipularilor succesive. DGRO nu este raspunzator pentru deteriorarea bunurilor datorata ambalarii necorespunzatoare.
 •  Nu se accepta pentru transport in regim de curierat nici un fel de recipiente sub presiune (spray) si nici un fel de lichide, acumulatori, baterii sau alte produse periculoase, asa cum sunt definite de reglementarile IATA in vigoare
 • Este interzisa expedierea bunurilor care circula doar cu licente / autorizatii speciale – medicamente, substante psihotrope si precursori etc.
 • Raspunderea pentru veridicitatea celor declarate revine in intregime expeditorului.
 • Destinatarul este responsabil in fata autoritatilor vamale din tara de destinatie, de continutul coletelor si la solicitarea autoritatii vamale si/sau a curierului local din tara de destinatie trebuie sa prezinte documentele solicitate si de asemenea sa se prezinte in vama daca este solicitat sa o faca pentru detalii asupra continutului.
 • In cazul in care bunurile nu sunt acceptate la import sau destinatarul nu indeplineste conditiile legale pentru import sau nu poate / nu doreste sa indeplineasca formalitatile vamale solicitate de curierul din tara de destinatie, obligatia de a livra bunurile inceteaza iar bunurile raman la dispozitia curierului, respectiv a autoritatii vamale din tara de destinatie. Expeditorul este in acest caz responsabil pentru cheltuielile legate de distrugerea, abandonul, returnarea bunurilor sau orice alta dispozitie se stabileste de catre autoritatile vamale.
 • Expeditorul raspunde de pagubele ce pot fi pricinuite DGRO sau tertilor ca urmare a expedierii prin intermediul coletelor a unor produse, materiale sau valori interzise de lege. In acest sens, depistarea unor colete care contin materiale inflamabile si/sau periculoase, produse perisabile, arme, droguri, obiecte de aur sau argint, pietre pretioase, bani, animale vii sau alte obiecte interzise de lege, face ca expeditorul sa raspunda civil, penal sau contraventional, dupa caz, in fata autoritatilor, dupa cum raspunde material şi pentru prejudiciul cauzat DGRO.
 • Raspunderea DGRO pentru pierderea, deteriorarea sau intarzierea livrarii transportului dvs. peste 30 zile de la expediere este proportionala cu pagubele pricinuite, dar limitata la 10 USD pe kilogram, indiferent de valoarea transportului
 • Tarifarea se face la greutata totala (pentru cazul in care se expediaza mai multe colete intr-un singur transport)
 • Greutatea volumetrica a transportului se calculeaza cu formula LxlxH (cm) / 5000 ( 1mc = 200 kg). Greutatea tarifabila care se ia in calcul este cea mai mare dintre greutatea volumetrica si greutatea bruta.
 • Pentru serviciul de curierat oferit NU se poate efectua tracking online.

Tariful de transport in regim de curierat

Plata serviciilor de curierat

Plata se va efectua anticipat, inainte de preluarea coletelor si se poate face in urmatoarele moduri:

 • plata in EUR, USD, CAD sau RON, prin transfer bancar, in baza comenzii si a facturii emise
 • plata online in EUR, USD sau RON, prin Paypal sau cu card bancar, cu un comision bancar suplimentar de 5%

Nu se poate plati transportul cash catre curier. Singura modalitate de plata in numerar este la sediul nostru.

In cazul in care coletul / coletele necesita efectuarea unor formalitati de vamuire la import in tara de destinatie, conform reglementarilor vamale ale tarii de import, acestea sunt in sarcina destinatarului si vor fi achitate de catre destinatar, impreuna cu taxele vamale de import in tara de destinatie.