Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului DGRO (www.dgro.ro).

Site-ul DGRO (www.dgro.ro) este operat de societatea DOUANE GROUP SRL, cu sediul in Str. Prigoriilor nr.1, sector 3, BUCURESTI, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarulJ40/6646/2000.

DOUANE GROUP S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29431 si garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. DOUANE GROUP S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre DOUANE GROUP S.R.L. pentru a prelua de la utilizator si a transmite utilizatorului date privind produsele si serviciile comandate in comertul on-line, intocmirea documentelor de fiscale si de livrare necesare.

Conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificata și completata ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, DOUANE GROUP S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing și publicitate, precum și serviciile de comunicatii electronice. Datele solicitate in cursul intocmirii comenzilor, on-line, telefonic sau sub orice alta forma, sunt necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a furniza aceste date poate determina imposibilitatea de a va putea livra produsele sau serviciile solicitate. Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata la adresa de e-mail office@costko.ro sau la numarul de fax: 031.814.5515.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe DGRO (www.dgro.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii DGRO (www.dgro.ro) in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea DGRO (www.dgro.ro) si a tertilor cu care DGRO (www.dgro.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe DGRO (www.dgro.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar DGRO (www.dgro.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@dgro.ro.