Oferim servicii fiabile si convenabile de transport LCL maritim pentru marfuri nepericuloase catre toate porturile importante ale lumii prin intermediul serviciului LCL prin Rotterdam.
Oferim cele mai competitive tarife pentru transporturile dvs maritime in regim de grupaj containerizat (serviciu LCL), cu pick up din depozitul dumneavoastra din Romania. Vamuirea pentru export poate fi efectuata in Rotterdam pentru cel mai simplu mod de livrare a bunurilor catre partenerii dumneavoastra de peste hotare.
Transportul trebuie livrat agentului nostru de pick up ambalat corespunzator si insotit de toate documentele necesare pentru vamuire. Ambalarea trebuie sa permita stivuirea marfurilor.
Toate expedierile trebuiesc livrate in ambalaje sigure si etichetate corespunzator. Coletele si etichetele trebuie sa reziste pe parcursul intregii durate a transportului. Reambalarea si/sau reetichetarea transportului datorata deficientelor de ambalare si etichetare vor fi in contul expeditorului.
Transportul poate fi acceptat in cutii de carton numai pana la greutatea de 25 kg pe colet. Peste aceasta greutate, expedierea trebuie să fie paletizata sau ambalata în cutii de lemn sau alte materiale care sa poata fi manevrate cu stivuitorul.
Toate materialele de ambalare din lemn (paleți, cutii etc.) cu o grosime mai mare de 5 mm trebuie sa fie tratate termic si stampilate cu marca de conformitate, in conformitate cu Standardele Internaționale pentru Măsurile Fitosanitare nr. 15 (ISPM 15)
Pentru ofertarea serviciului de transport LCL, va rugam sa completati formularul care urmeaza:

Rugam introduceti datele sub forma L x l x H (cm) / numar colete