logo_920x184

DOUANE GROUP S.R.L. efectueaza transporturi internationale de marfuri in trafic aerian, rutier si maritim in conditii deosebite de calitate a serviciilor. Toate tarifele sunt personalizate pentru fiecare client avand in vedere sprijinirea activitatilor de export/import, fiind negociabile in functie de volumul de marfuri si frecventa transporturilor. Datorita relatiilor bazate pe seriozitate si profesionalism care exista intre DOUANE GROUP si liniile aeriene, liniile maritime, carausii rutieri din trafic international si partenerii de transport din diferite tari, va putem garanta indeplinirea conditiilor convenite de comun acord si mentionate in contractele de transport, in conditii normale de trafic. Prin reteaua noastra de agenti va putem oferi aceleasi servicii de calitate in strainatate, fiind posibile colectari si livrari de marfa, servicii vamale, de manipulare si etichetare a coletelor precum si orice alte servicii conexe transportului de marfa.

Ca agent autorizat al liniilor aeriene DELTA AIRLINES, LOT, CSA, CHINA AIRLINES, FINNAIR, QATAR AIRWAYS, CARGOLUX, EMIRATES, AEROSVIT, AER LINGUS, SWISS WORLD CARGO, TAM, AEROLINEAS ARGENTINAS, GREAT WALL AIRLINES, AIR CHINA va putem oferi transporturi aeriene catre orice aeroport deschis traficului aerian international. Tarifele practicate de noi sunt tarife de agent, fiind negociate direct cu liniile aeriene. Importurile se realizeaza prin reteaua noastra de agenti de transport, fiind asigurate toate conditiile necesare pentru un transport rapid si sigur.

Serviciile de transport maritim oferite de firma noastra sunt atat servicii de transport containerizat clasic, FCL si LCL, cat si servicii de transporturi speciale de lichide non IMO si transport de pulberi cu echipamente specializate de tipul flexitank-urilor si linere-lor sau containere izolate termic. Pentru import acoperim intreaga zona Far East – China, Hong Kong, Taiwan, Coreea de Sud, Japonia precum si Asia de Sud-Est – Malayesia, Philipine, Indonesia, Singapore, Thailanda, Vietnam – cu tarife extrem de competitive atat pentru serviciul FCL cat si pentru LCL.