DOUANE GROUP S.R.L. ofera servicii de transport maritim in containere de 20′ DV, 40’DV si 40’HC, transport maritim cu containere frigorifice 20′ si 40′ reefer cat si servicii de transporturi speciale de lichide non IMO si transport de pulberi cu echipamente specializate de tipul flexitank- urilor si linere-lor sau containere izolate termic.

Oferim deasemenea transport maritim in regim de grupaj containerizat LCL, atat la import cat si la export.

Punem la dispozitie transport maritim LCL si FCL import din Far East – China, Hong Kong, Taiwan, Coreea de Sud, Japonia, Asia de Sud-Est – Malayesia, Philipine, Indonesia, Singapore, Thailanda, Vietnam precum si America de Nord – SUA si Canada – si America de Sud la tarife foarte bune.

Containerele izolate termic pot suplini cu succes echipamentele specializate pentru marfuri care necesita conditii speciale de transport, la tarife mai mici.

Transportul maritim de lichide in containere standard echipate cu flexitank-uri ocupa un loc important in activitatea firmei. In acest sens utilizam echipamente produse de LIQUA INDUSTRIAL PACKAGING MATERIALS, Turcia in calitate de agenti agreati pentru Romania ai acestui important producator de echipamente pentru transport lichide. Sunt deasemenea disponibile linere pentru transportul materialelor pulverulente in containere de 20′ sau 40′.

Prin reteaua noastra de agenti de transport , atat din Multinational Forwarders Association cat si prin agentii cu care avem incheiate contracte individuale de agentie, asiguram servicii de calitate de la expeditor la destinatarul final, clientii nostri fiind informati despre stadiul in care se afla transportul comandat si executat de noi.

Formalitatile vamale de tranzit in Constanta si formalitatile vamale de import / export in Bucuresti se realizeaza profesionist prin colaboratori agreati avand calitatea de comisionari vamali.

maritim_hapag_lloyd

maritim_aenne

maritim_cma_cgm

maritim_container

maritim_maersk