Organizare charter cargo

Organizam zboruri de tip cargo cu aeronave charter pentru transportul aerian al marfurilor.

Pentru echipamentele industriale de dimensiuni mari, marfurile care necesita conditii speciale de transport, carnea refrigerata ambalata in cutii izoterme, animalele de ferma – vaci, vitei, oi, capre, berbecuti, miei – precum si alte marfuri in cantitati mari, care necesita un timp de tranzit scurt si clar definit, este necesara organizarea transportului aerian cu aeronave dedicate de tip charter.

Astfel, pentru organizarea acestui tip de transport colectam toate informatiile necesare pentru realizarea transportului aerian in conditiile impuse prin cerintele formulate de client si oferim solutiile potrivite care se incadreaza in parametrii impusi. In functie de acesti parametri si cerinte, de marja de toleranta a acestora, de disponibilitatea aeronavelor adecvate, precum si de bugetul disponibil poate fi organizat transportul aerian, fie exclusiv pe cale aeriana cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, fie in trafic combinat rutier sau feroviar catre un alt aeroport european urmat de incarcare si transport aerian catre destinatia dorita.

In acest mod, se pot transporta cantitati mari de marfuri  in trafic aerian cu aeronave charter de la zeci de tone pana la sute de tone, catre destinatiile cele mai indepartate.

O atentie deosebita trebuie acordata pregatirii transportului de acest tip. Informatiile furnizate pentru organizarea transportului aerian cargo charter trebuie sa fie exacte si complete, orice omisiune sau inexactitate putand conduce la modificarea parametrilor aeronavei necesare si chiar la imposibilitatea efectuarii transportului. Pentru aceasta, colaborarea perfecta intre toate partile implicate in transporturile cargo cu aeronave charter este de maxima importanta.

DESCARCARE CU CRICURI HIDRAULICE

Transportul pieselor agabaritice poate constitui o activitate provocatoare. Cu toate acestea, cerintele clientilor sunt de multe ori mai complexe, fiind solicitate servicii de descarcare si pozitionare a pieselor intr-o locatie definita. Aceste servicii sunt de cele mai multe ori mai dificile decat transportul in sine, iar experienta noastra va fi utilizata din plin pentru realizarea acestor sarcini.

Cel mai usor mod de a realiza descarcarea si pozitionarea pieselor agabaritice este prin folosirea unei macarale mobile – putem furniza macarale mobile care pot ridica sarcini de pana la 300 tone.

Atunci cand utilizarea unei macarale nu este posibila datorita restrictiilor de gabarit, o alta tehnica de descarcare trebuie folosita si aceea este de descarcare utilizand cricuri hidraulice.  Sarcini de pana la 250 tone pot fi descarcate de pe platformele de transport, trase pe sine metalice speciale si rotite pe platforme in pozitia necesara.

Aceasta optiune de descarcare este utilizata in spatii stramte si se intalnesc frecvent la pozitionarea transformatoarelor electrice pe fundatie in statiile elctrice de transformatoare.