Transport aerian via Amsterdam

 

In vederea extinderii capacitatii de incarcare a transporturilor aeriene care necesita aeronave wide body si freightere, oferim un serviciu de incredere si convenabil de transport aerian via AMS, Amsterdam, Aeroportul Schiphol, Olanda.
Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti OTP este aeroportul cel mai important din Romania. Principalele aeronave utilizate aici sunt A320, AT45, B738, B737 and B733, in conformitate cu datele comunicate oficial de aeroport, deci aeronave narrow body. Aeroportul este intr-o continua dezvoltare si modernizare pentru a-si creste capacitatea de operare. Cu toate acestea, din motive comerciale, numarul de aeronave wide body operate in OTP este foarte scazut si insuficient pentru a acoperi necesitatile de transport aerian curente. De aceea liniile aeriene ofera un serviciu suplimentar de camionare in regim aerian (RFS) din Otopeni catre alte aeroporturi din Europa, in vederea acoperirii lipsei de spatiu pe aeronavele operate in OTP si a acceptarii unor dimensiuni mai mari ale coletelor, dimensiuni care nu ar permite incarcarea in Otopeni.
Serviciul nostru de transport aerian prin AMS este un serviciu adaptat nevoilor clientului pentru a acoperi lipsa de spatiu si ofera siguranta incarcarii cu un pret convenabil. Procedura este foarte simpla si usor de urmat de catre exportatori. Tot ceea ce trebuie sa faca un exportator este sa ne informeze cu privire la detaliile transportului, dimensiuni, greutate, natura bunurilor de transportat si apoi sa incarce camionul care receptioneaza si pe care se incarca marfurile. Restul procedurii este dus la indeplinire de catre noi si partenerul nostru din Amsterdam, Aeroportul Schiphol, agent cargo aerian certificat IATA si AEO. Formalitatile vamale de export se efectueaza de regula in AMS, pentru a castiga timp si a usura cat mai mult procedura de pick up si transport aerian.
Prin reteaua noastra extinsa de agenti de transport suntem in masura sa va oferim transportul aerian al marfurilor de orice dimensiuni si greutate admise in orice parte a globului, pana la destinatia finala.

Pentru ofertarea serviciului de transport aerian prin AMS va rugam sa completati urmatorul formular:

Rugam introduceti datele sub forma L x l x H (cm) / numar colete