Transport rutier in regim de grupaj catre Olanda si Belgia

Intre tarile din Uniunea Europeana, Olanda si Belgia reprezinta doua tari cu posibilitati logistice extinse si trafic de marfuri foarte important. Din aceasta cauza, legarea Romaniei cu Olanda si Belgia printr-un serviciu de transport rutier regulat in regim de grupaj a constituit o etapa obligatorie in oferirea unui serviciu de calitate clientilor nostri.
Astfel, fie ca vorbim despre conectarea serviciului de transport rutier cu serviciul de transport maritim in regim de grupaj containerizat LCL prin porturile Rotterdam si Antwerpen, cu serviciul de transport aerian prin aeroporturile din Amsterdam si Brussels sau doar de livrarea marfurilor romanesti catre orice destinatie din Olanda si Belgia reprezinta o prioritate pentru noi datorita importantei acestui serviciu.
Colectarile de marfa se efectueaza de pe intreg teritoriul Romaniei in 24-48 ore de la comanda ferma, cu livrare catre orice destinatie din Olanda si Belgia in circa 4 - 5 zile. In acest fel se ofera un serviciu "usa la usa" complet, rapid si economic, pentru serviciul de transport rutier in regim de grupaj LTL.
Pentru siguranta operatiunilor de manipulare si transport, este recomandat ca marfurile sa fie paletizate si ambalate astfel incat sa poate fi stivuite, avand in vedere ca este un regim de transport in grupaj de marfuri. Indiferent de modalitatea de ambalare, marfa trebuie sa fie bine ambalata si etichetata, astfel incat marfurile sa nu fie afectate de manipularile succesive si transport iar etichetele de identificare sa ramana in stare buna pe parcursul acestor operatiuni.
Pentru ofertarea serviciului de transport rutier in regim de grupaj catre Olanda si Belgia, va rugam sa completati formularul urmator:

Rugam introduceti datele sub forma L x l x H (cm) / numar colete