DOUANE GROUP S.R.L. este sursa ta de incredere pentru serviciile de transport aerian, avand flexibilitatea de a satisface cerintele dumneavoastra privind transportul aerian. Avand resurse largi de timp alocate fiecarui transport si garantand diverse optiuni de reducere a costurilor, compania noastra poate satisface cerintele dumneavoastra de transport aerian intr-un mod profesionist si fiabil si va oferi cele mai bune tarife de transport aerian pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra specifice.

Expertii nostri de transport aerian sunt gata sa ajute pe parcursul intregului proces de expediere, de la locul de preluare a bunurilor pana la destinatia finala, de la ofertarea detaliata si explicita pana la  urmarirea transportului pe tot parcursul pentru care s-a efectuat rezervarea, de la preluare bunurilor pana la livrarea finala. Veti beneficia de un contactul unic care va face mentine o comunicare eficienta si va va ajuta in atingerea obiectivelor dvs. de afaceri cu profesionalism.

Prin perfectionarea continua a produselor si serviciilor oferite in transportul aerian de marfuri, DOUANE GROUP S.R.L. a dezvoltat o gama larga de proceduri care acopera marfuri generale, marfuri perisabile, transporturile expres, produsele proaspete, animale vii, obiecte de valoare, bunuri de uz casnic si efecte personale, totul pentru a satisface deiversele cerintele ale clientilor.

Va oferim toata gama de servicii aditionale serviciilor de transport aerian de marfuri, printre care se numara preluarea si livrarea marfurilor dvs., manipularea si ambalarea acestora, materiale de ambalare, formalitatile vamale necesare exportului / importului, precum si depozitarea in Aeroportul Otopeni sau depozitul din Bucuresti, daca aceasta este necesara.

DOUANE GROUP S.R.L. este un agent cargo autorizat al urmatoarelor companii aeriene:

DELTA AIRLINES

LOT

CHINA AIRLINES

QATAR AIRWAYS

EMIRATES

SWISS WORLD CARGO

CHINA CARGO AIRLINES

TNT AIRWAYS

DHL AERIANA

COMPANII AERIENE TURCEȘTI

EL AL

AIR SERBIA, in acord interline cu AIRLINES AMERICAN si JET AIRWAYS

BLUE AIR

AIR BALTIC CARGO

BRITISH AIRWAYS WORLD CARGO

IBERIA CARGO

AEGEAN AIRLINES

AIR MOLDOVA

Cu misiunea de a "crea valoare pentru clientii" si viziunea de "a deveni agent preferat al clientilor pentru transport aerian de marfa din si catre Romania", DOUANE GROUP S.R.L. se straduieste sa devina un furnizor de servicii de transport aerian cu sediul in Romania competitiv la nivel international.

Pentru mai multe informatii si cereri de transport aerian, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

eva_air_cargo

etihad_cargo

air_china_cargo

aerian_handling