DOUANE GROUP S.R.L. aduce pe piata romaneasca o noua solutie de transport lichide in trafic international: FLEXITANK-ul. Aceasta solutie este viabila si avantajoasa pentru volume mari de transportat, putand fi folosita atat in regim de transport maritim cat si de transport rutier.

Ce este un flexitank si cum putem sa transportam lichide in flexitank?

Flexitank-ul este o alveola speciala care se monteaza intr-un container de 20′ standard. Intr-un acelasi container de 20′, un flexitank poate cuprinde un volum mai mare decat daca ar fi folosite butoaie si are costuri operationale mai mici decat un ISO tank.

Punem la dispozitia clientilor nostri flexitank-uri fara bare de rigidizare, ce implica timp foarte scurt de instalare, presiunea exercitata pe peretii containerului foarte scazuta si risc minim de distrugere accidentala a flexitank -ului in timpul transportului.

Sunt deasemenea disponibile variante de flexitank pentru containere de 40′ standard, pentru containere de 40′ reefer si pentru camioane cu semiremorci standard. Fiecare flexitank poate fi umplut cu un volum de lichid cuprins intre 16000 si 24000 litri. In acest fel, un flexitank transforma un container standard intr-un adevarat echipament de transportat lichide.

Pot fi transportate lichide de orice natura cu conditia de a nu fi incadrate ca lichide periculoase: vin, apa plata, sucuri, ulei vegetal, polyol, glycol, aditivi alimentari, solutii saline, latex, glicerina etc. Firma noastra poate asigura pregatirea containerelor si instalarea flexitank -urilor. Deasemenea va putem oferi si solutiile de transport maritim sau rutier necesare, realizand astfel un serviciu complet la dispozitia Dvs.

Prin reteaua de agenti specializati in transportul de lichide va putem oferi echipamente si servicii competente de incarcare / descarcare si asistenta tehnica nu numai in Romania dar si in tari precum Turcia, China, Brazilia, Argentina, Chile, Uruguay, SUA, Canada, Israel, Egipt,Tunisia, Africa de Sud, Spania, Italia, Germania, Franta, Belgia, Olanda, Bulgaria, Grecia, Rusia, Australia, Noua Zeelanda etc.

Transportul de lichide nu a fost niciodata atat de simplu si va invitam sa apelati cu incredere la echipamentele pe care le comercializam, la fel cum va invitam sa folositi echipamentele dedicate transportului de materiale pulverulente in vrac.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul dedicat transportului de lichide www.flexitank.ro