Comercializam captuseli de containere (linere) pentru transportul pulberilor si granulelor, cum ar fi cereale, granule din materiale plastice, produse alimentare (faina, orez) etc.

Prin instalarea unei captuseli (liner) intr-un container se pot transporta materiale pulverulente si granulare in trafic maritim, utilizand liniile regulate de containere.

Captuseli de containere sunt de obicei produse dintr-un film de PE la interior si din PP tesuta la exterior.

Deoarece toate materialele din componenta acestor echipamente care intra in contact cu produsul transportat sunt de calitate alimentara, liner-ele sunt compatibile cu utilizarea in transportul de produse alimentare , precum si transportul de produse chimice care se prezinta sub forma de pulberi sau granule.

Versiunile cele mai frecvent utilizate sunt pentru containere de 20′ , dar sunt disponibile si pentru containere de 40′ . Sistemele de umplere si descarcare sunt proiectate in functie de nevoile specifice ale clientilor.

Utilizarea linerelor prezinta urmatoarele avantaje:

Transport sigur si igienic, liber de contaminare. Impiedica accesul prafului la marfa transportata. Transport de produse alimentare vrac in conditii de maxima igiena.

Proiectat in functie de nevoile clientului, conform cerintelor specifice. Usor de instalat si umplut. Economisirea costurilor cu manopera muncii, materiale, precum si reducerea costurilor de transport, si de curatare a echipamentelor de transport. Nu dauneaza mediului.

Pentru mai multe informatii si cereri de oferta va rugam sa accesati site-ul www.flexitank.ro

liner

liner3

liner2

liner1

liner4