AIR CANADA CARGO in Romania

Air Canada Cargo reia zborurile directe Bucuresti - Montreal si Bucuresti - Toronto din 7 iunie 2019 cu aeronave wide body, legand in acest fel Romania de Coasta de Est a Canadei.

Aceste noi servicii ofera accesul catre principalele aeroporturi ale Canadei si Statelor Unite ale Americii, cu zboruri directe din Montreal si Toronto.

Zborul cu aeronave wide body B767-300 din BUH Bucuresti catre YYZ Toronto si YUL Montreal permite incarcarea pieselor cu inaltime de pana la 160 cm si o greutate de pana la 5 tone/piesa.

Air Canada Cargo va opera in iunie, a doua jumatate a lunii septembrie si octombrie 2019 patru zboruri pe saptamana din Bucuresti: catre Toronto in fiecare zi de joi si duminica si catre Montreal in fiecare zi de luni si vineri.

Din iulie pana in prima saptamana din septembrie 2019 inclusiv Air Canada Cargo va opera sase zboruri pe saptamana din Bucuresti: catre Toronto in fiecare zi de marti, joi si duminica si catre Montreal in fiecare zi de luni, miercuri si vineri.

Transporturile trebuie livrate "ready for carriage" la terminalul Globe Ground cu o zi in avans.

Va asteptam cu tarife promotionale in luna iunie 2019!!!

 

Air Bridge Cargo

A transporta piese grele si cu dimensiuni mari este intotdeauna o provocare pentru noi, dar transportul cu Air Bridge Cargo face ca orice provocare sa fie dusa la bun sfarsit cu succes!
Indiferent de complexitatea transportului, oferim solutii logistice adaptate nevoilor fiecarui client in calitate de agenti cargo ai Air Bridge Cargo.
Oferim solutii door to door si chiar le depasim pentru transporturile XL, de la proiectarea si fabricarea ambalajelor necesare pana la livrarea in orice colt al globului.
De la motoare de aeronave si pana la echipamente de forare, sisteme de satelit si alte marfuri grele si supradimensionate, putem transporta orice incape intr-o aeronava din flora Air Bridge Cargo, inclusiv noua generatie de aeronave cargo Boeing 747-8F cu o sarcina maxima marita la 130 tone pe zbor si in care se pot incarca piese de pana la 45 metri lungime.
Asteptam cererile Dvs de transport aerian pentru piese grele si voluminoase si garantam ca veti primi cea mai buna oferta din partea noastra, cu serviciile de transport aerian Air Bridge Cargo!

ROSHIPPING.CA

ROSHIPPING.CA – transport cargo Romania – Canada

Am lansat noul site ROSHIPPING.CA destinat integral transportului cargo de marfuri si colete intre Romania si Canada, pe ambele sensuri!

Va asteptam cu drag sa accesati site-ul roshipping.ca, unde veti gasi calculatoare de greutate tarifabila si tarife online pentru transportul cargo aerian,  calculatoare de volum tarifabil si tarife online pentru transportul maritim in regim de grupaj containerizat LCL, tarife pentru transportul containerizat FCL Romania – Canada, tarife pentru transportul aerian de animale vii (animale de companie) catre Canada, inclusiv custile IATA necesare, preturi pentru cutiile de lemn tratat termic ISPM15  precum si multe alte informatii necesare desfasurarii transportului.

Formalitatile vamale de export pentru transportul maritim LCL pentru persoane fizice au fost simplificate, fiind efectuate in Rotterdam, Olanda si Antwerp, Belgia in procedura simplificata, fara necesitatea prezentei personale la vamuire, in baza unei procuri simple semnate de catre expeditor.

Serviciile conexe de preluare marfa si colete, paletizare si ambalare profesionala sunt disponibile iar formularele de comanda se transmit online, direct din paginile site-ului.

Pentru comentarii, aprecieri si sugestii, va asteptam si pe pagina de facebook ROSHIPPING.CANADA

porumbei

Porumbei din rasa Tobosari de Buhara

In luna martie s-a organizat primul transport aerian de porumbei in regim cargo catre Dar Es Salaam, Tanzania cu linia aeriana KLM. Containerele de transport au fost confectionate special pentru acest transport de catre noi. Toti porumbeii au sosit la destinatie in stare foarte buna de sanatate, facand fata cu bine calatoriei lungi pe care au avut-o.
Asteptam in continuare calatori cu pene si fulgi pentru a-i transporta in siguranta catre noi meleaguri!

Reeflex

REEFLEX – cel mai nou flexitank produs de Liquatrans pentru containere frigorifice de 40ft

Suntem mandri sa va anuntam ca furnizorul nostru de echipamente de ambalare pentru transportul lichidelor Liquatrans a proiectat si dezvoltat un nou tip de flexitank pentru containere frigorifice de 40′. Acest flexitank revolutionar se numeste REEFLEX si a fost dezvoltat impreuna cu Teconja, expert german in sucuri si furnizat exclusiv pentru utilizarea pe containerele frigorifice de 40′  ale CMA-CGM.
REEFLEX permite transportul lichidelor (sucuri, lapte, compoturi, sirop si tot felul de uleiuri) intr-un singur recipient cu o capacitate cuprinsa intre 12.000 și 24.000 de litri.
Este proiectat pentru marfuri care necesita controlul temperaturii.
Caracteristici si avantaje ale REEFLEX:
REEFLEX este prima si singura structura flexitank monobloc (dintr-o singura bucata) ancorata cu chingi si proiectata pentru ruperea valurilor.
Poate fi utilizat pentru toate tipurile de containere frigorifice de 40′ si camioane frigorifice.
Nu trebuie sa intrati in interiorul containerului pentru incarcare sau descarcare, fiind conform cu standardele de sanatate si siguranta alimentara.
Reducerea extrema a costurilor cu forta de munca rezultata din ambalare, umplere, manipulare, depozitarea ambalajelor goale.
Nu aveti grija ambalajelor goale (butoaie / bidoane / IBC-uri)
Nu există capac la usile containerului, nu necesita echipamente speciale de montare.
Fara presiune laterala a peretelui.
Serviciul de logistica door-to-door, exclusiv prin flota CMA-CGM, disponibila in intreaga lume.
Informațiile sunt de asemenea disponibile pe site-ul CMA-CGM aici.
Pentru mai multe informatii si comenzi ale REEFLEX, fie pentru export, fie pentru import, va rugam sa ne contactați si va vom furniza serviciile de cea mai buna calitate de care aveti nevoie pentru transportul lichidelor in intreaga lume.

Pegasus Carg

Destinatii noi cu Pegasus Airlines

Incepand cu luna februarie 2018 am reluat colaborarea in calitate de agent cargo cu Pegasus Airlines, linia aeriana cu sediul in Istanbul, Turcia. Printre obiectivele aflate in atentia acestei linii aeriene putem evidentia cresterea calitatii serviciilor si imbunatatirea eficientei transporturilor aeriene efectuate.
Destinatiile cargo pe care le putem oferi pentru transporturile aeriene cu plecare din Bucuresti, terminalul Globe Ground Otopeni sunt: Abu Dhabi, Adana, Almaty, Ankara, Antalya, Bahrain, Bagdad, Beirut, Belgrad, Bishkek, Doha, Domodedovo, Dubai, Erbil, Ercan, Istanbul – Sabiha Gokcen, Izmir, Gaziantep, Geneva, Kharkiv, Krasnodar, Kuwait, Mineralnyye Vody, Nizhny Novgorod, Pristina, Samara, Sarajevo, Skopje, Tbilisi, Teheran, Tel Aviv, Tirana si Zurich.
Pegasus Airlines opereaza aeronave B737-800 de cinci ori pe saptamana pe relatia Bucuresti Otopeni – Istanbul Sabiha Gökçen, cu plecari in zilele de luni, miercuri, joi, vineri si duminica. Dimensiunile maxima acceptate sunt de 145 x 120 x 80 cm (L x l x H), max 160 kg / piesa.

Turkish Airlines

Turkish Airlines tarife promotionale de iarna

Turkish Airlines ofera tarife promotionale pentru transportul aerian de marfa pentru destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Indepartat si Africa in perioada 01.11.2017 – 31.12.2017. Printre destinatiile cu tarife speciale se numara Malaga – Spania, Atena – Grecia, Beirut – Liban, Basra si Najaf – Iraq, Copenhaga – Danemarca, Kinshasa – Republica Democrata Congo, Isfahan, Mashad, Shiraz, Tabriz si Teheran – Iran, Islamabad si Karachi – Pakistan, Jeddah si Medina – Arabia Saudita, Kabul – Afghanistan, Muscat – Oman, Nairobi – Kenya, Victoria – Seychelles, Tunis – Tunisia si Phuket – Thailanda.
Asteptam cu interes cererile Dvs de rezervare pentru transportul aerian de marfuri pentru aceste destinatii, precum si pentru celelalte destinatii acoperite de Turkish Airlines.

Tel Aviv este deschis acum pentru zborurile Blue Air

Incepand de astazi va oferim posibilitatea de a face rezervari pentru marfurile Dvs pe cursele Blue Air, cu zbor direct Bucuresti – Tel Aviv la rate promotionale! Puteti trimite marfuri, efecte personale, prietenii Dvs necuvantatori – animale vii sau cadouri pentru prietenii si rudele Dvs din Israel!
Asteptam cu placere cererile Dvs!

FlyDubai

Transport cargo aerian cu FlyDubai

Incepand cu 01.01.2017 oferim transport cargo aerian cu FlyDubai, linia aeriana low-cost infiintata de Guvernul Dubai-ului in martie 2008. Operand o flota de aeronave moderne Boeing 737-800, FlyDubai ofera spatiu cargo pe ruta Otpeni – Dubai si mai departe catre destinatiile servite cu aeronavele proprii.
Oferim tarife de transport aerian de marfuri extrem de competitive catre destinatiile Dubai, Abha, Alexandria, Amman, Erbil, Baghdad, Bahrain, Basra, Doha, Gassim, Medina, Tabuk, Istanbul, Jeddah, Kuwait City, Mashhad, Muscat, Salalah, Najaf, Riyadh, Taif, Sialkot, Beirut, Dammam, Addis Ababa, Djibouti, Khartoum, Port Sudan, Ahmedabad, Chittagong, Maldive, Cochin, Colombo, Delhi, Dhaka, Hyderabad, Kabul, Karachi, Kathmandu, Lucknow, Mumbai, Trivandrum, Almaty,  Ashgabat,  Baku, Belgrade, Bishkek, Kazan, Kiev, Moskow, Samara, Sarajevo, Tbilisi, Yekaterinburg, Yerevan, Zagreb.

Air Serbia opereaza cu aeronave mai mari pentru zborul de Belgrad

Avem placerea de a va aduce la cunostinta ca incepand cu data de 19 septembrie linia aeriana Air Serbia opereaza pe ruta OTP-BEG cu aeronava de tip Airbus A319.
Acest tip de aeronava ne va da posibilitatea de a accepta colete cu greutate si inaltime mai mare, in special pentru destinatiile din U.S.
Va readucem aminte ca linia aeriana Air Serbia opereaza zbor direct catre JFK, cu aeronava de tip Airbus A330, cu o frecventa de 5 ori pe saptamana.
Asteptam cu placere cererile Dvs pentru Air Serbia si destinatiile deservite in interline cu American Airlines si Jet Airways !