Executam servicii de ambalare seaworthy cu folie termocontractibila in portul Constanta si la orice alt loc de incarcare din Romania, la cerere. Prin aceasta operatiune se realizeaza o incapsulare a coletelor / pieselor, indiferent de dimensiunea acestora, prin ambalarea in folie anticondens VCI si folie termocontractibila, rezultand astfel o etansare perfecta a marfurilor, apte sa fie transportate pe cale maritima fara a fi afectate de conditiile grele de transport cauzate de umezeala si salinitatea pronuntate ale aerului.

Prima operatiune care se efectueaza consta in pozitionarea din loc in loc pe colete a pachetelor cu silicagel (dessicant), menite sa absoarba umezeala care poate patrunde prin folie.Urmatoarea faza consta in imbracarea marfurilor / coletelor cu folie anticondens VCI (vapour corrosion inhibitors) dupa care urmeaza aplicarea foliei termocontractibile (shrink) care se incalzeste cu un pistol special, rezultand astfel un ambalaj perfect etans care se muleaza pe conturul marfurilor.

La final se executa amararea coletelor pe platfoma, in container sau, dupa caz, puntea navei si se elibereaza certificatul de amarare. Ambalarea este astfel terminata si marfa poate fi transportata in conditii optime.

Aceasta tehnologie de ambalare este mult mai ieftina decat cea de obtinere a unui ambalaj clasic din lemn, in plus ambalarea astfel realizata fiind si foarte rezistenta.
Alte imagini ale operatiunilor de ambalare seaworthy cu folie termocontractibila gasiti in galeria de mai jos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

shrink3

shrink5

shrink6

shrink4