Transport aerian caini si pisici Otopeni – Dublin, Irlanda

Incepand din 30 august 2021 oferim transport aerian de animale vii pentru Dublin, Irlanda, cu zbor direct Bucuresti OTP - Dublin DUB in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica. Pentru ofertare va rugam sa completati formularul de la pagina http://dgro.ro/transport-special/transport-animale-vii/

Transportul cainelui si al pisicii dumneavoastra catre Dublin este simplu si rapid, cu stres minim pentru animalul dumneavoastra. Nu sunt necesare formalitati vamale in Otopeni. 

Transportul se efectueaza in custile noastre, care indeplinesc cerintele IATA privind transportul aerian al animalelor vii.

Predarea animalului se efectueaza personal de catre expeditor in aeroportul Henri Coanda, Otopeni.

5 Comments

 • Puscas Valentina Mihaela

  Bună ziua. Am un caine,Metis,are în jur de 25 de kg și as vrea sa îl aduc în Irlanda prin luna septembrie. As dorii sa știu ce preț are transportul,de ce documente am nevoie și dacă faceți și transport de persoane.

  • DGRO

   Buna ziua, efectuam transport cargo aerian, inclusiv animale vii, catre Irlanda. Nu ne ocupam de transport de persoane.
   Pentru costuri trebuie sa completati formularul de la pagina de transport animale vii.

 • Andreea

  De ce nu putem pleca de pe Aeroportul Dublin, cu câinele bichon ( 9 kg)? Are toate actele la zi .

  • DGRO

   Imi pare rau, noi ne ocupam de transport aerian cargo. Pentru informatii de acest fel, va rog sa va adresati autoritatilor din Dublin sau liniei aeriene.

 • DGRO

  Va anuntam cu regret ca pana la reluarea zborurilor Blue Air NU se mai ofera servicii de transport animale vii catre Dublin! De indata ce se vor relua zborurile catre Dublin, va asteptam cu cererile dvs de transport!

 • Scrie un Comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *